0031-0651753943 info@bigstuff.nl

FREE YOUR MIND

 

 

CORONA CULTUURSHOCK

Zonder het te beseffen, gingen we begin maart met heel Nederland op een bijzondere groepsreis. Of eigenlijk: met heel de wereld. Corona heeft ons in een collectieve wereldwijde cultuurshock gebracht. Zonder een stap buiten de deur te zetten zijn onze menselijke gewoonten en routines in de war geschopt en zoeken we massaal naar het nieuwe normaal.

Een unieke situatie die grote impact heeft. Op zowel individuen als bedrijven. Want hoe verloopt de reis die u als organisatie jaren geleden heeft ingezet? Met dat duidelijke doel dat iedereen voor ogen had? Kunnen we straks dezelfde koers blijven varen? En wat heeft maanden isolatie gedaan met de bemanningsleden? Wat is er bij iedereen gebeurd? Wat hebben ze mee gemaakt? Hebben zij allemaal nog wel hetzelfde doel voor ogen na deze cultuurshock?

FREE YOUR MIND

Free your Mind! biedt organisaties de mogelijkheid om in gesprek te raken met haar werknemers. In een veilige setting, zowel mentaal als fysiek. Het gesprek dat juist nu zo ontzettend hard nodig is. Want hoe staat het met de collectieve reis van de organisatie? Is iedereen nog wel aangehaakt? Liep men soms verloren of was er een duidelijk routeboek? Is de hele groep nog bij elkaar?

Free your Mind! is een programma dat inspireert, reflecteert, ontspant en ontroert. Soms diep op de inhoud, dan weer met een gulle lach. De ene keer met slechts een goede moderator, een andere keer met passende extra’s.

Free your Mind biedt een goede oplossing voor de (post) corona periode. Maar is uiteindelijk dé perfecte tool in alle tijden.

“EEN ACT OF COMPLEET PROGRAMMA WAARIN ERVARINGEN WORDEN GEDEELD EN DE BETROKKENHEID WORDT VERGROOT”.

“WAT IS DE BELANGRIJKSTE ONTWIKKELING VAN DE LAATSTE 3 MAANDEN?”

“WAT BETEKENT DIT VOOR JOU PERSOONLIJK?”

“WAT BETEKENT DIT VOOR ONS ALLEMAAL?”

“VERANDERT DIT ONZE GEZAMENLIJKE ROUTE?”

OPTIE A

11 De basisvariant van Free your mind! biedt een heerlijk podiumprogramma met impact. Een uur lang draait alles om betrokkenheid en verbinding. Van uw gasten. Met uw organisatie. In complexe tijden met elkaar.

Vaste programmaonderdelen:

Intro en zaalinteractie

Top 10 acties en begrippen

Corona-Quiz

Wrap up met vervolgacties

OPTIE B

Het programma van Free your mind! kan op verschillende manieren worden uitgebreid tot een evenement met maximale impact.

Vaste onderdelen:

Optie A

Uitnodigingstraject

4 activiteiten naar keuze

Band

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Schrijf je nu in voor een vrijblijvend gesprek?

Stuur ons je gegevens!

We nemen dan direct contact met je!

Big Stuff BV

Industrieweg 15a

5281 RW Boxtel

0411-608318

0031-0651753943

www.bigstuff.nl